Kako kupovati?

Na dnu internetske stranice japanskaogrlica.eu ispunite formular sa svim potrebnim podacima.

 • Ime
 • Prezime
 • Grad
 • Adresa
 • Broj telefona (za kontakt dostavljaču)
 • E-mail
 • Zatim odaberite broj ogrlica koji želite kupiti te kliknite „NARUČI“

  Plaćanje

  Naručene artikle možete platiti pouzećem prilikom dostave paketa Overseas Express standardnom dostavom.

  Način dostave - Isporuka

  Isporuka je moguća Overseas Express standardnom dostavom. Dostava se obavlja na području cijele Hrvatske.

  Dostava se vrši putem dostavne službe Overseas Express, unutar 3-4 radna dana, na području Republike Hrvatske, za otoke i Dubrovačko područje maksimalno do 5 radnih dana, prema rasporedu dostave. Osim za proizvode u čijoj je specifikaciji drugačije navedeno i/ili za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke.

  Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Sva druga eventualna oštećenja i nepravilnosti potrebno je javiti odmah nakon preuzimanja prije same upotrebe na mail adresu podrska@japanskaogrlica.eu. Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

  Organiziranje dostave započinje:

 • potvrđenom internetskom narudžbom
 • NAPOMENA: Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

 • Cijena dostave: Cijena dostave je 0 HRK.
 • Privatnost

  Japanska-ogrlica.eu se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

  Japanska-ogrlica.eu koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice zonatri.hr slažete se s korištenjem kolačića. Japanskaogrlica.eu se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

  Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.